Anthogyr viert 70-jarig bestaan: 400 blije gezichten en 70 kaarsen !

Betrokkenheid, gezamenlijke inzet en een gezellige sfeer, dat zijn de kernwaarden van ons bedrijf. En die zagen we volop terug tijdens het feest. De directie wil alle medewerkers dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage aan deze bijzondere dag.

Om ons 70-jarig bestaan te vieren, organiseerde evenementenbureau Cosmik Jump uit Annecy samen met ons een verrassende dag.

Na Paris Plage, Anthogyr Plage!

Voor een dagje geen auto's op het asfalt, maar een berbertent, palmbomen, luie strandstoelen en parasols. Tijd voor een zomerse dag!

De sfeer zat er direct goed in dankzij de batucadashows, de percussieworkshops, de freestyle voetbaldemonstraties en de swingende playlist van de DJ.

Het was een dag vol bruisende activiteiten: van een surf simulator tot het levende tafelvoetbalspel, van beach volleybal tot badminton, van tafeltennis tot tafelvoetbal in de kleuren van Anthogyr, en van petanque tot mölkky en slackline.

Anthogyr, dat zijn wij! In een gezamenlijke activiteit hebben we een monogram uitgebeeld, dat van boven prachtig gefotografeerd is met behulp van een drone.

Er zijn veel foto's gemaakt waardoor we nog lang kunnen nagenieten.

Onze genodigden konden eindelijk als eerste de nieuwe showroom betreden en een kijkje nemen in het museumgedeelte. Ook konden ze het vintage affiche bewonderen die in samenwerking met kunstenaar Charlie Adam ontworpen is

400 blije gezichten en een onvergetelijke dag vol plezier: Anthogyr heeft het 70-jarige bestaan geweldig gevierd. We kunnen bijna niet wachten tot we opnieuw mogen beginnen!