3 wetenschappelijke posters die de Anthogyr-oplossingen in de kijker zetten

In de categorie “Clinical Innovations”, heeft Dr Jean-Baptiste Verdino 2 posters voorgesteld:

 • Non-traumatic extraction device : Exo Safe
  Na de omschrijving van de procedures voor het trekken van mono-radiculaire of pluri-radiculaire tanden, legt hij aan de de hand van 3 klinische gevallen het belang uit van het automatische Exo Safe periotoom bij het behoud van het alveolaire bot.
 • Clinical evaluation of an innovative implant-prosthesis connection without crew or cement: a case study
  Deze poster stelt de nieuwe inLink®-verbinding voor en het klinisch succes van de implantaire restauraties van de 10 patiënten die 1 jaar na de behandeling door Dr. Verdino werden gevolgd.

In de categorie “Implant Therapy outcomes, surgical aspects”, stelt Dr Sergio Salina (Milaan, Italië - Onderzoeker van de klinische studie) de volgende poster voor:

 • Subcrestal placement of dental implants with an internal conical connection of 0.5 mm versus 1.5 mm: Outcome of a multicenter randomized controlled trial 1 year after loading 
  Het stelt de resultaten na 1 jaar voor van een klinische studie en waarvan het de bedoeling was om de de impact van sub-crestale positionering van de Axiom® REG-implantaten te evalueren op de evolutie van het niveau van het bot en op de implantaire esthetiek.
   
 • Download onze posters (PDF)